Tenax CareKit quartz
Onze Quartz wastafels hebben een beschermende coating; voor optimaal onderhoud adviseren wij de Quartz Care Kit met reinigings- en herstellende middelen en een doek.

 47,52

Gratis verzending

Gratis retournering

Productbeschrijving

Tenax CareKit Enhancer voor Quartz

Inhoud

Briotop: reinigingsmiddel 150ml -Spray
Booster Alk Easy: ontvetter 150ml -Spray
Toner: kleurhersteller - 150ml
Schoonmaak/onderhoudsdoek 

De Quartz wastafels zijn vanuit de fabriek behandeld met een beschermende coating. Wij adviseren u het product regelmatig te onderhouden met de speciaal daarvoor ontwikkelde producten. Voor de bescherming, reiniging en onderhoud van quartz oppervlakken hebben we een speciaal Tenax Care Kit (enhancer effect) beschikbaar.

  • GEWONE REINIGING 

Briotop: gebruiksklaar universeel reinigingsmiddel – 150 ml spray

Een gebruiksklaar reinigingsmiddel speciaal aanbevolen voor een eenvoudige en snelle dagelijkse reiniging van alle oppervlakken.

  • BUITENGEWONE REINIGING 

Booster Alk Easy: alkalisch ontvettend middel voor het verwijderen van het meest hardnekkig vuil – 150 ml spray

Te gebruiken  bij organische en anorganische vlekken en bijzonder hardnekkig vuil (zoals was, olie, vet, wijn, cola, dagelijkse voedselvlekken, fruitvlekken, vingerafdrukken, enz.) die niet verwijderd kunnen worden met producten voor de normale reiniging van oppervlakken.

  • BESCHERMING

Toner: Universeel herstellend beschermingsmiddel op basis van oplosmiddel. Goedgekeurd voor contact met levensmiddelen (verordening EG 1935/2004) – 150 ml flacon

Na buitengewone reinigingswerkzaamheden aan de oppervlakken is het raadzaam de bescherming ervan te herstellen. De Toner zorgt voor het herstel van het oppervlak en doet de kleur herleven. Bovendien beschermt het tegen vlekken zonder de natuurlijke eigenschappen van het materiaal aan te testen.

1 schoonmaak/onderhoudsdoek

Briotop 150ml.
Quartz Ax Cleaner. 150ml.
Quartz Toner 150ml.
Schoonmaak/onderhoudsdoek 1 stuk.
Opslag bij 18-25ºC, houdbaar minstens 1 jaar.

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of